Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Ηλείας: Παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

sullogos-ypallilon-p.e-ileias-paradosi-trofimon-sto-xamogelo-tou-paidiou

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, έχοντας βαθιά συναίσθησητου σκοπού που υπηρετεί ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και την Μεγάλη Τετάρτη τα παρέδωσε στα γραφεία του οργανισμού.

Στην εποχή των μνημονίων και της φτώχιας που η καθημερινή επιβίωση για πολλούς συνανθρώπους μας αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη τους, η αλληλεγγύη είναι το βασικό προαπαιτούμενο για την ελάχιστη προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Όταν δε οι εθελοντικές δράσεις έχουν ως αφετηρία τα μικρά παιδιά και την δημιουργία ενός πλέγματος προστασίας τους, η ευθύνη όλων μας, ατομικά ή συλλογικά, είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλείται να δώσει λύσεις εκεί που το οργανωμένο κράτος δεν βλέπει, δεν ακούει , δεν νιώθει ή δεν μπορεί.

Σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα που κάνει, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μόνο του. Θεωρούμε επιβεβλημένο ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν οι απαιτούμενες πολιτικές που σε κάθε περίπτωση θα διευκολύνουν το έργο του.

Με την ελπίδα της Ανάστασης και την ευχή για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά όλου του κόσμου, με υγεία, αξιοπρέπεια και ευτυχία…

Με πληροφορίες απο το: myilianews.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s