Ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει στην… ενέργεια

o-sakis-rouvas-mpainei-stin-energia

Στον τομέα της ενέργειας – από τους πλέον αναπτυσσόμενους της ελληνικής οικονομίας – και ειδικότερα στο βιοαέριο έχει στραφεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς.

Ειδικότερα ο τραγουδιστής προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ το οποίο καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη ο οποίος και κατέχει τις 1000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Σάκης Ρουβάς έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Καρδίτσα ενώ πρόσφατα απέκτησε 37 στρέμματα στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου, με στόχο την κατασκευή μονάδας βιοαερίου.

Οι επισκέψεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια στην περιοχή είναι συχνές.

Από το 2013 εμφανίζεται μαζί με τον αδερφό του ως υποψήφιος αγοραστής μεγάλων εκτάσεων. Πραγματοποιεί συναντήσεις και στοχεύει σε εκτάσεις κοντά στον Κέδρο αλλά και τον Παλαμά στον Άγιο Βησσάριο. Βρίσκουν τις εκτάσεις που θέλουν κοντά στην περιοχή όμως το σχέδιο τους για την κατασκευή σύγχρονης μονάδας παραγωγής βιοαερίου δεν μπορεί να προχωρήσει. Η περιοχή δεν διέθετε παροχή ρεύματος υψηλής τάσης, παράγοντας αναγκαίος για την λειτουργία της μονάδας.

Τελικά κατάφερε πρόσφατα να αποκτήσει 37 στρέμματα στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου, καθώς ήλθε σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του., ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε επαφές για την εξαγορά και άλλων εκτάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην έκταση που αγόρασε ο Σάκης, θα στηθεί η μονάδα παραγωγής βιοαερίου.

Η σχετική άδεια έχει εκδοθεί και ήδη έχουν εγκριθεί από την περιφέρεια οι περιβαλλοντικές μελέτες και το έργο πλέον μπαίνει σε φάση υλοποίησης.

Το διαβάσαμε απο το: koolnews.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s