Πανελλαδικές 2016 – Ηλεία: Ποιοί αρίστευσαν (αναλυτικός πίνακας)

panelladikes-2016-poioi-aristeusan-stin-ilia

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων στο νομό Ηλείας έκανε το πρωί ο Διεθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλης Δημητρέλος.

«Με αφορμή τη σημερινή έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ όσους μαθητές της Περιφέρειάς μας συμμετείχαν, τόσο για την τάξη με την οποία προσήλθαν στη διαδικασία και τη συνεργασία τους με τους εκπαιδευτικούς, όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τις τελικές τους επιδόσεις.

Υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται με τις σημερινές βαθμολογίες και κάποιοι που ίσως προβληματίστηκαν ή απογοητεύτηκαν με τα αποτελέσματα. Ο δρόμος μόλις αρχίζει για όλους σας, όμως, και καμία μικρο-αποτυχία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως καταστροφή.

Σε ότι αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις δε, ολοκληρώνονται με την υποβολή του Μηχανογραφικού και την έκδοση των αποτελεσμάτων που αφορούν την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα και προσωπικά να σας επιστήσω την προσοχή και να σας παρακαλέσω να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο, προκειμένου η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού σας να γίνει με προσοχή, σύνεση και με συνεκτίμηση των επιθυμιών και προτεραιοτήτων σας, σε σχέση με το πώς και που θα θέλατε να συνεχίσετε τη ζωή και την εκπαίδευσή σας, σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής σας.

Με δεδομένο το νέο σύστημα εξετάσεων, είναι σαφές πως δεν έχουμε πρότερη γνώση που να αφορά τα επίπεδα των βάσεων και τη μετάφραση των επιδόσεων των μαθητών σε επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που αφορούν σχολές και Πανεπιστήμια.

Γι’ αυτό και το μόνο που από καρδιάς θα ήθελα να ευχηθώ προσωπικά σε όλους είναι «σοφή συμπλήρωση Μηχανογραφικού, καλά αποτελέσματα σε σχέση με τις σχολές και καλή πρόοδο και σταδιοδρομία σε όποιον δρόμο κι αν επιλέξει ο καθένας σας να ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής σας».

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα στο: myroniailias.blogspot.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s