Το Facebook δημιουργεί την προσωπική σας ανασκόπηση της χρονιάς

facebook_year_in_review_2-15

Εδώ και δύο χρόνια το Facebook κάθε τέλος της χρονιάς, επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργήσουν και να ανααρτήσουν την προσωπική τους ανασκόπηση της χρονιάς ή, όπως το αποκαλεί, ‘Year in Review’.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που υπενθυμίζει σε κάθε χρήστη τις σημαντικότερες στιγμές του μέσα στη χρονιά, δημιουργώντας μια κάθετης διάταξης κάρτ ποστάλ που αποτελείται από 10 φωτογραφίες που ανάρτησε στο κοινωνικό δίκτυο κι οι οποίοες συγκέντρωσαν τα περισσότερα like.

Όμως επειδή στο περισυνό, αυτοματοποιημένο, Year In Review, υπήρξαν άφθονα περιστατικά χρηστών που είδαν μερικές από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής τους που είχαν μοιραστεί στο Facebook να αναπαράγονται στην προσωπική τους ανασκόπηση, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο διαδραστικά φέτος, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε το άλμπουμ, χωρίς ανεπιθύμητες φωτογραφίες ή άσχημες μνήμες.

Year in Review

Για το λόγο αυτό το κοινωνικό δίκτυο, εκτός από ένα εύχρηστο κέντρο βοήθειας για την προσωπική ανασκόπηση της χρονιάς, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να επεξεργαστούν το Year in Review τους, προσθαφαιρώντας κατά βούληση τις 10 φωτογραφίες που επιθυμούν αυτοί, πριν το μοιραστούν με φίλους και γνωστούς.

Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Facebook, δείτε το προσωπικό σας Year In Review, πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο.

Πηγή: lifo.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s